Ponuka Rehabilitačného rekreačného pobytu v Piešťanoch

REHABILITAČNO – REKREAČNÝ POBYT HARMONY REZORT*** HOTEL PIEŠŤANY,                            

    

ZO JDS Žilina pozýva svojich členov na 7-dňový pobyt do Piešťan,  Hotel Harmony Rezort ***v termíne od 7. 7. 2024 do 13. 7. 2024.                            Cena je 309,-/osoba.

 

V cene je zahrnuté:

  • Ubytovanie v izbách s vlastným sociálnym zariadením
  • Plná penzia – raňajky a večera - bufetový spôsob. Obed na základe  objednávky deň vopred.
  • 8 rehabilitačných procedúr v hoteli
  • Bonus: denne o 15,00 hod. káva a koláč, večerný program

 

V cene nie je zahrnuté

  • Miestny poplatok  vo výške 2,00 €/osoba/noc, od ktorého sú oslobodení          držitelia preukazu ZŤP a ZTP/S po predložení preukazu.
  • Poplatok za neobsadené lôžko 10,-€/osoba/noc
  • Doprava zo Žiliny do Piešťan a späť je individuálna

 

Hotel je dvojposchodový, bez výťahu. Reštaurácia sa nachádza na 1. poschodí. Rekondičné a spoločenské centrum je na prízemí. Je možnosť dokúpiť si ďalšie procedúry podľa platného cenníka. Služby začínajú 7. 7. 2024 spoločným obedom. Doprava do mesta, resp. na železničnú stanicu taxíkom, cena 3,50 €- odporúčame dohodnúť sa na preprave 2-3 osoby. Parkovanie osobného auta pre ubytovaných hostí v rámci hotelového areálu zdarma.

Ak máte o tento pobyt záujem, najneskôr do 30. apríla  2024 je potrebné prihlásiť sa a tiež zaplatiť zálohu vo výške 100,- € v našich kanceláriach a to v UTOROK v Dennom centre, ulica A. Kmeťa č.38 Žilina v čase od 13:30h. do 15:00 h. a vo ŠTVRTOK v čase od 13:30 h. do 15:00 h. v malej zasadačke na Mestskom úrade Žilina. Doplatok do plnej ceny pobytu sa bude platiť na recepcii hotela v deň príchodu.

                                                

                                                                                              Alžbeta Vítová                                                                                                    predsedníčka ZO JDS Žilina